top of page

La càmera fotogràfica sempre m'ha acompanyat per immortalitzar els instants més importants de la meva vida. La meva passió per la fotografia em va portar a formar-me amb professionals del sector com Marcel Rius i Jaume Diana, dels qui vaig aprendre l'ofici treballant com a ajudant. Inicialment, la fotografia era per a mi un simple hobby, però a poc a poc va passar a ser la meva professió després de cursar estudis superiors a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya.  
 
En l'àmbit personal, els meus viatges i estades a El Salvador i Mèxic, em van proporcionar una visió global del món, així com una experiència en fotografia d'esdeveniments socials i fotoperiodisme locals. M'agrada treballar en equip, conèixer gent i sobretot, aprendre d'ella, sempre amb el propòsit de desenvolupar relacions noves, enriquidores des d'un punt de vista personal i professional.
 
Ofereixo diferents serveis de fotografia, des de retrats, imatges lifestyle o d'interiors, fins a fotografies comercials o publicitàries, per a tot el relacionat amb l'e-commerce. Intento treure el millor de cada producte per garantir així una millor visibilitat d'aquests al seu públic potencial. Procuro encarregar-me també del revelatge i el retoc de les fotografies que realitzo, per tal que el resultat final sigui de la màxima qualitat possible.
 
Dins el meu estudi m'encarrego de tot el procés, començant per la idea de projecte del meu client, continuant pel muntatge, la il·luminació i el shooting i acabant amb la postproducció. Vull capturar moments i crear imatges que tinguin importància per a mi i per als meus clients.

toni-1.jpg

Coneix-me!

"No hi ha res pitjor que la imatge nítida d'un concepte difús"

- Ansel Adams - 

TONI CAROL

bottom of page